+31 (0)6 212 829 53

Je kunt bij Buyle Buitendouche betalen via Bankoverschrijving doormiddel van Overboeking, iDEAL, Mistercash, of Creditcard.

BANKOVERSCHRIJVING

Je kunt bij Buyle Buitendouche met een bankoverschrijving je bestelling betalen. Het bedrag kan je overmaken op het RABO rekeningnummer zoals vermeld in de bevestigings e-mail onder vermelding van het ordernummer.

Het ordernummer kun je terugvinden in de bevestigings e-mail die wij verzonden hebben.

IDEAL

Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

iDEAL bied je een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

◦    iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
◦    Betalen met iDEAL kan meteen, je hoeft je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
◦    Je kunt iDEAL direct gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank.
◦    Je houdt constant controle en overzicht op jouw betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in je rekeningoverzicht. 

MISTERCASH

Mistercash wordt een steeds populairdere manier van betalen in België. Het gebruik ervan is dan ook eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Als u ook gebruik wilt gaan maken van Mistercash kunt u dit aanvragen bij de bank waar u bankiert. U krijgt dan een kaart en een PIN-code. Het is niet nodig om hiervoor een speciaal abonnement af te sluiten en er zijn ook geen extra kosten aan verbonden. U kunt dan gewoon met deze kaart en uw PIN-code uw betalingen doen en het is ook mogelijk om contant geld af te halen bij een bankautomaat. Natuurlijk moet u er wel voor zorgen dat er voldoende geld op uw bankaccount staat. Al uw betalingen worden verwerkt via de betaalpagina van uw online bank. Hiervoor zijn er zeer strenge veiligheid systemen die onmogelijk zijn te bereiken voor fraudeurs. De betalingen die u doet worden binnen enkele seconden verwerkt en ziet u onmiddellijk op uw online bankafschrift. Dit voorkomt dat u niet meer weet wat u heeft uitgegeven, u houdt continue overzicht over uw uitgaven. 

CREDITCARD

Ook de creditcard is een betaalmiddel die op deze website gebruikt wordt. We bieden de keuze uit Maestro, Mastercard en Visa.